WeCommerce er stiftet

af Peter V. Krøjgaard

Med 23 års salgserfaring – heraf 15 års E-commerce-erfaring som Kommerciel direktør i BilligVVS.dk – udnytter Peter V. Krøjgaard den viden og knowhow han har opbygget til at udvikle andre e-commerce-virksomheder.

WeCommerce tilbyder sparring til direktion og bestyrelse på strategiske og kommercielle områder, og derudover også hands-on hjælp på projekter, primært indenfor marketing, produkter, kunderservice og opstart af nye butikker nationalt og internationalt. WeCommerce’s tilgang til opgaverne er altid:

Tæt, åben og ærlig dialog
Produktet i centrum og godt købmandsskab
Viden og knowhow skal forankres i butikken

Roller, WeCommerce udfylder

i din virksomhed

15 års erfaring med e-handel fra BilligVVS.dk – en rejse fra to mand i et kontorfællesskab til 45 mand med fire butikker i tre lande og en omsætning på over 200 mio kr. – har givet viden og knowhow i alle aspekter af webshop drift.

Som Kommerciel direktør Peter V. Krøjgaard haft primære ansvarsområder omkring marketing, produkter og kundeservice – samt et tæt samarbejde med udviklerne for at sikre nye tiltag gav værdi for kunderne og større omsætning.

Advisory board

Peter V. Krøjgaard kan engageres I en advisory board-rolle. Enten med længerevarende tilknytning og fastlagt møderække, eller efter aftale på enkelte dage med workshops om e-handel og online markedsføring.

Styrk jeres advisory board/bestyrelse med 15 års e-handelserfaring og få sparring på strategi, ledelse og forretningsudvikling – og masser af best-practice tips og tricks til jeres virksomhed.

Konsulentopgaver

WeCommerce tilbyder hands-on hjælp på opgaver indenfor Marketing, Produkter (Online Merchandising), Kundeservice, samt projektstyring på udviklingsopgaver. Altid med mål om bedre salg og indtjening.

Konsulentarbejdet kan tilbydes som løbende aftaler over en længere periode, eller være afgrænset til et konkret og tidsbegrænset projekt. Jeres mulighed for at få ekstra ressourcer og kompetencer ind i butikken.

Mentorforløb

Når butikken vokser og medarbejderne skal følge med, kan det være værdifuldt at få støtte og rådgivning udefra – både til opkvalificering af medarbejdere, god sparring, erfaring og nye øjne på aktiviteterne

Mentorforløb kan struktureres med planlagte statusmøder i virksomheden eller via Skype – men kan også være den gylden mulighed for altid at kunne ’Ringe til en ven’ og få vendt større beslutninger med sin mentor

Kontakt WeCommerce

allerede i dag

Ørnevænget 27, Mariendal
8330 Beder
info@wecommerce.dk
+45 40 80 20 04